tiistai 7. helmikuuta 2012

Tänään ei kukaan vastaa

"Ja tänään ei kukaan vastaa,
Älä soita uudestaan,
Me ei palata koskaan,
Jätä viesti vastaajaan."
Egotrippi: Tänään ei kukaan vastaa

Yksi eniten itseäni pännivistä asioista on se, kun ihmiset eivät vastaa! Viimeaikoina olen törmännyt tähän harmistuttavaan tosiseikkaan vähän turhan usein.

Olen lähettänyt useita sähköposteja eri paikkoihin, niin työasioihin, omiin asioihin ja eri yhdistysten asioihin liittyen, ja turhan monta ilman vastausta jäänyttä postia on lähtenyt minulta eteenpäin. Ymmärrän tämän vielä sellaisissa asioissa, että pyydetään esimerkiksi sponsoroimaan jotakin mätsäriä, vaikka kohteliasta tosin olisi jokatapauksessa vastata, että ei tällä kertaa.

Jakeluun ei vaan kertakaikkiaan mene vastaamattomuus silloin kun kysytään jostakin tarjousta. Olen muutaman tarjouspyynnön laittanut menemään ja ihan kohtuullisen hintaisista palveluista vielä, ja edelleen odotan vastauksia muutamasta paikasta, useiden viikkojen ja kuukausienkin jälkeen. Toki, jos ei raha kelpaa niin mikäs siinä.

Kaiken huippu oli eräs musiikin kuuntelumahdollisuutta kauppaava sosiaalinen palvelu, joka ei osannut kertoa kuinka työnantajani saisi hankittua heiltä koko henkilöstölle lahjakortteja joululahjaksi. Lopulta asiakaspalvelu lakkasi vastaamasta minun posteihin sen jälkeen, kun olivat ensin kertoneet ettei heiltä löydy dokumentaatiota aikaisemmista yhteydenotoistamme kuukauden ajalta. Vasta erään oman työntekijämme suhteita hyödyntäen sain yhteyden tarpeeksi vaikutusvaltaiseen ihmiseen yrityksen sisällä, ja hän sai viimein tällä viikolla, melkein kaksi kuukautta joulun jälkeen, toimitettua meille haluamamme.

Lisäksi odottelen edelleen tässä töiden puolesta tarjousta eräältä matkatoimistolta asiakasristeilyn järjestämisestä. Menettivät tosin jo meidät kilpailijalleen, koska he olivat asian kanssa noin kaksi viikkoa ripeämpiä. Sen verran kyllä vastasivat, että tarjouksen lupasivat toimittaa, mutta sen jälkeen ei olekaan kuulunut mitään. Ja koska jo yhden, hyvän tarjouksen sain, en näe syytä enää itse olla tähän toiseen paikkaan yhteydessä.

En ole itsekään synnitön - varmasti on jäänyt minultakin jokuseen viestiin vastaamatta. Parantakaamme siis kaikki tapamme.

"Ei enää kysyttävää
Ei enää sanottavaa
Ei koskaan
Ei enää kysyttävää
Ei enää sanottavaa
Ja puhelinvastaaja samaa toistaa"
Klamydia: Ei enää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti